Schoonheidssalon

Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Image is een professionele salon in Sommelsdijk, in de omgeving van Middelharnis, Dirksland en Oude-Tonge. Ons team is gespecialiseerd in het verbeteren van de huidconditie. We bieden verschillende effectieve gezichts- en lichaamsbehandelingen en behandelen diverse huidproblemen zoals acné, pigment, veroudering van de huid en rosacea. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor heerlijke massages om even helemaal tot rust te komen. Een momentje voor uzelf.

Waarom naar een schoonheidssalon?

Dat een stralende en gezonde huid zelfvertrouwen geeft en bijdraagt aan een goede eerste indruk is natuurlijk vanzelfsprekend. We hebben maar één huid en daar moeten we zuinig mee zijn. Persoonlijke verzorging is dan ook geen luxe, maar een noodzaak. Wij adviseren om zo vroeg mogelijk te beginnen om de huid dagelijks te verzorgen. Hiermee voorkomt u overmatige onzuiverheden in de pubertijd en stelt u huidveroudering een tijdje uit.

Door verschillende factoren kan deze dagelijkse verzorging soms onvoldoende blijken om de huid stralend en gezond te houden. Stress, voeding, warmte, zonlicht, medicatie en schadelijke stoffen in de lucht kunnen een negatief effect hebben op onze huid. Denk bijvoorbeeld aan veroudering van de huid, acné, pigment en rosacea. Ook hormoonschommelingen en zwangerschap kunnen leiden tot een onrustige huid. In deze gevallen is het verstandig om eens een bezoek te brengen aan onze schoonheidssalon. Geen mens en huid is hetzelfde. Daarom starten we altijd met een kennismakingsbehandeling. We analyseren de huid, bepalen het huidtype en stellen op basis hiervan een effectief behandelplan op.

Over onze schoonheidssalon in Sommelsdijk

Schoonheidssalon Image in Sommelsdijk, in de omgeving van Middelharnis, Dirksland en Oude-Tonge staat voor ontspanning, kwaliteit en persoonlijke benadering. Ons team is gespecialiseerd in het verbeteren van de huidconditie. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende gezichts- en lichaamsbehandelingen die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van uw huid. Dit zijn veelzijdige behandelingen, gecombineerd met de effectieve, irritatievrije producten van IMAGE. Deze verantwoorde producten bieden de juiste oplossing voor elk type huid.

Op zoek naar rust en ontspanning? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. De schoonheidsbehandelingen en massages van schoonheidssalon Image helpen u tot rust te komen zodat u met een stralende huid en vol energie weer thuiskomt. Wij doen ook behandelingen op het gebied van harsen, wimper extensions en workshops.

Ervaart u huidproblemen of bent u simpelweg op zoek naar rust en ontspanning? Maak hier vandaag nog een afspraak.