Privacyverklaring

Privacyverklaring

Huidverbeteringskliniek image vindt het belangrijk dat er zorgvuldig om wordt gegaan met uw persoonsgegevens. Daarom willen wij u op de hoogte brengen over de wijze waarop wij uw persoonsgegevens verzamelen, voor welk doel en hoe wij daarmee omgaan. Door gebruik te maken van onze website en/of onze diensten, gaat u akkoord met deze privacyverklaring.

Welke gegevens verzamelen wij?
U kunt onze website anoniem bezoeken. Wij verzamelen wel gegevens over de gebruikers van onze website, zoals welke browser u gebruikt, hoe lang u de pagina’s bezoekt, etc., wij doen dit echter om uw ervaring op de website te optimaliseren en gebruiken de gegevens niet om u te identificeren. Wij verzamelen ook IP-adressen waarmee u mogelijk geïdentificeerd zou kunnen worden. Maar over het algemeen zal een IP-adres slechts herleidbaar zijn tot uw provider of uw bedrijfsnetwerk. De IP-adressen gebruiken wij voor het bepalen uit welke regio of land bezoekers komen, ook weer om de ervaring op de website te optimaliseren. De IP-adressen zien wij dan ook niet als persoonsgegevens.

Voor het overige verzamelen wij alleen persoonsgegevens die u ons zelf verstrekt. Bijvoorbeeld door het contactformulier in te vullen, door ons een mail te sturen, of als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief.

Met welk doel verzamelen wij uw gegevens?
Indien u uw persoonsgegevens aan ons verstrekt via het contactformulier op onze website zullen wij die gegevens gebruiken om contact met u op te nemen, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast kunnen wij de verstrekte gegevens opslaan om in u in de toekomst rechtstreeks te kunnen benaderen over producten en diensten die wij aanbieden. Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief zullen wij uw e-mailadres daarvoor opslaan en gebruiken.

Welke grondslag voor de opslag van gegevens?
Wij slaan uw gegevens op, op basis van toestemming.
Bij het invullen van het contactformulier op de website of toestemmingsformulier in de salon vragen wij akkoord te gaan met deze privacyverklaring en gaat u akkoord met de opslag van uw gegevens voor eerdergenoemde doelstellen.

Duur van de opslag
Wij slaan uw gegevens op voor onbepaalde tijd tenzij anders wordt aangegeven.
U heeft ten aller tijden de mogelijkheid om uw gegevens in te zien, (deels) te laten verwijderen en wijzigingen door te laten voeren. Neem hiervoor contact op via de mail, het contactformulier, telefonisch of persoonlijk.

Ontvangen wij gegevens dan informeren wij u
Mochten wij uw gegevens van een derde partij ontvangen dan zullen wij u informeren welke gegevens wij hebben ontvangen en van wie.

Soms moeten we uw gegevens aan iemand anders geven om u van dienst te kunnen zijn
Het kan zijn dat wij uw gegevens moeten delen met derde partijen. Dit doen wij alleen als wij hiertoe bij wet verplicht zijn zoals bijvoorbeeld bij de Belastingdienst. Soms is het in uw belang dat wij gegevens delen met derden zoals bijvoorbeeld informatie over een verdacht plekje op de huid dat gedeeld moet worden met de huisarts. In dit laatste geval doen wij dit altijd in overleg met u en indien mogelijk via uzelf.

Daarnaast kan het zijn dat we gebruik maken van een ICT-dienstverlener en dat uw persoonsgegevens door die “derde” partij, ergens buiten ons kantoor worden opgeslagen. Maar maakt u zich geen zorgen: als wij gebruik maken van een derde partij zullen wij die partij ook verplichten zorgvuldig om te gaan met uw gegevens, deze goed te beveiligen en die partij de gegevens slechts laten gebruiken voor dezelfde doeleinden als dat wij dat doen.

In geen geval geven wij uw gegevens aan derden voor direct marketing doeleinden!

Google Analytics.
Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics. Dit zijn cookies, waarmee wij kunnen nagaan hoe u gebruik maakt van onze website. De door Google verzamelde informatie (inclusief uw IP-adres) wordt opgeslagen door Google op servers in de VS. Google gebruikt die informatie om ons te informeren over uw surfgedrag, om rapporten over de websiteactiviteiten op te stellen, etc. Google mag die informatie volgens haar eigen voorwaarden aan derden verschaffen als zij daartoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover die derden de gegevens namens Google verwerken. Google zal uw gegevens niet combineren met andere informatie die zij over u heeft en Google houdt zich aan de Safe Harbour-beginselen. Dat betekent in feite dat Google hetzelfde niveau van beveiliging en verantwoorde omgang met uw gegevens garandeert, zoals dat in Nederland en de rest van Europa verplicht is.

Overigens kunt u het plaatsen van cookies gewoon weigeren als u dat echt niet wilt, door uw browser erop in te stellen dat u van onze website (of van alle websites) geen cookies wilt ontvangen. Ook kunt u alle cookies die al opgeslagen staan op uw computer, simpelweg verwijderen. Meer informatie over het in- en uitschakelen en verwijderen van cookies, vindt u in de help-functie van uw browser.

Hyperlinks
Op onze website wordt nogal eens verwezen naar andere websites door middel van een hyperlink. Als u hierop klikt verlaat u onze site en kunnen wij uw privacy niet meer kan garanderen. De privacyverklaring van die betreffende website is dan van toepassing is.

Beveiliging
Het contactformulier heeft nog geen beveiligde verbinding. De gegevens die u verstrekt worden zonder beveiliging over het Internet verstuurd. U verstuurt de gegevens op vrijwillige basis en bent u ervan bewust dat de gegevens niet beveiligd zijn. Let op dat u geen gevoelige informatie invult op het formulier.

Als uw gegevens bij ons worden opgeslagen zijn deze altijd voorzien van een beveiliging met een wachtwoord. Uw gegevens zijn dan ook veilig bij ons.

Klachten
Mocht u een klacht hebben over hoe wij omgaan met uw privacy dan heeft u het wettelijke recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Natuurlijk horen wij de klacht graag eerst van u zodat wij u van een passende oplossing kunnen voorzien.

Kloppen uw gegevens niet? Heeft u vragen?
U kunt te allen tijde opvragen welke persoonsgegevens wij van u in ons systeem hebben. Kloppen die volgens u niet? Neem dan vooral contact met ons op en dan passen wij ze aan.

Schroom ook niet om ons te mailen als u vragen heeft over onze privacyvoorwaarden op
info@imagekliniek.nl

Huidverbeteringskliniek image
Tureluur 63
245TH Sommelsdijk