Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie behandeling met direct resultaat
Microdermabrasie is helemaal “in” en is één van de top behandelingen bij Huidverbeteringskliniek Image omdat het snel hele mooie resultaten geeft, zelfs als na één behandeling! Een microdermabrasie behandeling geeft al na één keer een mooi, glad resultaat en een frissere uitstraling. Microdermabrasie is de start voor een mooie huid. Na de microdermabrasie sluisen we door middel van ultrasound werkstoffen in de huid die nu nog toegankelijker is. Ook heel mooi om na een microdermabrasie behandeling te starten met een van de peelingen van Image Skincare Een geweldige behandeling die we veel doen bij Huidverbeteringskliniek Image.

Microdermabrasie is een peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen en de celdeling te versnellen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Daarom adviseer ik ook om altijd met een microdermabrasie kuur te starten.
Microdermabrasie is een zeer intensieve peeling voor de huid. Omdat we de dode huidcellen verwijderen heb je meteen resultaat. Dit voel je direct na de behandeling want de huid voelt heel glad aan. Het is een mooie behandeling om verder te gaan bouwen in resultaat. Ook heel mooi om daarna een peeling te ondergaan. Een peeling kan namelijk dieper in de huid werken.
Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen oppervlakkige pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er frisser en mooier uitzien.
Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn o.a. fijne rimpels, huidveroudering, oppervlakkige pigmentvlekken, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur en een futloze huid.
Als we ouder worden gaat onze celdeling trager en elasticiteit neemt af, waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een indicatie is 6 behandelingen tot ongeveer 40-50 jarige leeftijd en ben je ouder dan heb je vaak wat meer behandelingen nodig. Wil je het mooiste resultaat dan adviseer ik je om een kuur te volgen.
Je mag 2 maximaal 2 kuren per jaar volgen. Daarna ga je tussentijds het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4-6 weken. Als je een kuur volgt mag je 1 keer per week of 1 keer per 2 weken een behandeling ondergaan.
Een enkele keer komt het voor dat de huid er even rood uitziet direct na de behandeling. Dit is tijdelijk en komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. De roodheid trekt heel snel weer weg. Soms kan de huid heel lichtjes gaan schilferen omdat ze aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is.

De huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. Ook kun je nu producten gebruiken met een mild percentage fruitzuren om het resultaat vast te houden en te verbeteren. Daarnaast is het belangrijk om dagelijks een dagcrème met UV-bescherming (SPF) te gebruiken.
Omdat we de dode huidcellen verwijderen is het belangrijk om de huid thuis te behandelen met speciale producten voor het beste en mooiste resultaat.
Microdermabrasie behandeling en geschikt voor bijna alle huidcondities. De behandeling wordt helemaal afgestemd op jouw huidconditie. Met alle merken waarmee wij in onze praktijk werken is deze microdermabrasie behandeling mogelijk.
• reiniging
• microdermabrasie
• werkstoffen insluizen door middel van ultrasound
• crème masker
• afsluitende verzorging

Behandelprijs
€ 85.00

Microlift
• reiniging
• microdermabrasie
• peeling van Image skincare
• masker 2 keer
• serum
• dag/nacht crème

Behandelprijs
€ 135.00

Bij een kuur van 6 behandelingen (1x per week) ontvang je de 7e behandeling cadeau.