Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Het gezicht is erg belangrijk voor ons. Het laat zien wie we zijn en hoe we ons voelen. Voor een gezonde huid kan de dagelijkse verzorging soms niet voldoende zijn. Wanneer we dan problemen ervaren met onze huid, kan dit voor ongemakkelijkheid en onzekerheid zorgen. Gelukkig bent u met de juiste gezichtsbehandeling in Sommelsdijk gauw van deze problemen af.

Veroudering van de huid, pigment, acné en rosacea zijn veel voorkomende huidproblemen en kunnen u erg onzeker maken. Image Kliniek begrijpt dit als geen ander. Wij voeren professionele gezichtsbehandelingen uit voor elk type huid. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staat hierbij bovenaan. Naast ontspanning richten onze gezichtsbehandelingen in Sommelsdijk zich op het verbeteren van de conditie van de huid. Wij onderzoeken de oorzaak van het probleem en pakken deze grondig aan. Dit doen wij op een gezonde en verantwoorde manier.

Verantwoorde producten

Goede en verantwoorde producten zijn essentieel voor een goed resultaat. Daarom werken wij met de effectieve en resultaatgerichte producten van IMAGE. Dankzij het grote assortiment aan behandelingen en behandelproducten kunt u voor elk probleem bij ons terecht.

Soorten huidproblemen

We kunnen de huid op veel verschillende manieren verbeteren. Een grauwe huid kan weer stralen, een verslapte huid vindt haar stevigheid terug, acneproblemen verdwijnen en pigmentvlekken trekken weg. Elk huidtype is anders en daarom is er voor elk huidprobleem een ander advies nodig. Om precies te weten welke gezichtsbehandeling u nodig heeft, beginnen we met een uitgebreide huidanalyse.

Kennismakingsbehandeling

Tijdens een kennismakingsbehandeling maken we kennis en bespreken we uw wensen en behoeften. We doen een huidanalyse en onderzoeken de oorzaak van het probleem. We stellen een persoonlijk behandelplan op en nemen alle mogelijkheden met u door om vervolgens vast te stellen welke gezichtsbehandelingen nodig zijn.

Opfrisbehandeling

Tijdens deze korte behandeling frist u uw huid weer helemaal op met een dubbele dieptereiniging, een masker, een intensief serum op maat en een dagverzorging.

Tiener gezichtsbehandeling

Als tiener kunt u nog wel eens last hebben van acné. Dit kan onaangenaam zijn en onzeker maken. Gelukkig kunnen wij iedereen snel van dit probleem af helpen. De tienerbehandeling bestaat uit een dubbele dieptereiniging, een masker, oneffenheden verwijderen, epileren, een serum en een dagverzorging. Bij aanwezigheid van acné zetten we het hoog-frequentie-apparaat in. Deze doodt de aanwezige bacterie die de puistjes veroorzaakt.

IMAGE skincare facials

Deze behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, een diepte reiniging, twee maskers op maat, een gezichtsmassage met intensieve serumolie, een intensieve serum op maat, een oogcreme en een dagcreme met een lipherstel creme.

O2 lift behandeling “de luxe”

Dit is een zeer hoogwaardige behandeling met plantaardige stamcellen,peptide en een hoge concentratie enzymatische botanicals die de huid in een egale, stralende en verjongende huid verandert. Met behulp een van collageen boostermassage wordt uw huid nog meer gestimuleerd en zal het effect u verbazen!

TCA Orange peel gezichtsbehandeling

Deze peeling is een zeer diepe peel voor gevorderde huidveroudering, hevige zonbeschadiging en acne littekens.

Afspraak maken

Ervaart u huidproblemen en wilt u deze het liefst vandaag nog aanpakken? Of bent u op zoek naar een ontspannende gezichtsbehandeling? Maak hier een afspraak. Uiteraard streven wij ernaar om u zo snel mogelijk in te plannen.