Wimper extensions

Wimper extensions

De meeste vrouwen hebben niet de tijd of het geduld om elke dag imitatiewimpers te zetten. We hebben nauwelijks genoeg tijd om een wimperkruller te gebruiken! Het is dus geen verrassing dat wimperextensions steeds populairder zijn geworden in de afgelopen jaren. Maar tot welke lengte bent u bereid te gaan voor een sexy uitstraling als Adele of Katy Perry?

Voelt u zich een beetje ongerust over deze schoonheidsbehandeling? Of heeft u twijfels? Op deze pagina hopen we uw twijfel of angst te doen verdwijnen.

Wat zijn wimperextensions?
Wimperextensions zijn imitatiewimpers die aan de eigen wimpers worden vastgemaakt. De eigen wimpers worden verlengd waardoor er een prachtige celebrity-look ontstaat. Het is net of de ogen al zijn opgemaakt met mascara.

Hoe lang duurt de behandeling?
Het toepassen van een volledige set wimpers duurt ongeveer twee uur.

Iedereen heeft verschillende wimpers, en afhankelijk van de conditie van uw eigen natuurlijke wimpers, kunnen specialisten een bepaalde lengte of dikte adviseren en toepassen. Dit is om ervoor te zorgen dat je eigen wimpers gezond blijven. Bijvoorbeeld, als uw natuurlijke wimpers kort en dun zijn, dan zult u geen dramatische Kim Kardashian- achtige look nemen, omdat het gewoon niet zal blijven zitten. Uiteraard kunnen specialisten u altijd adviseren.

Vallen de wimpers af na verloop van tijd?
Aangezien elke wimperextensions aan een eigen wimper is bevestigd, zullen ze vanzelf uit vallen samen met de natuurlijke groeicyclus van elke wimper. Wij raden een bijvulling aan om de twee tot drie weken.

Kunt u gelijk douchen of zwemmen na de behandeling? Zijn er producten die u moet vermijden?
Houd water uit de buurt van je wimpers voor de eerste 12 tot 24 uur na het aanbrengen of na bijvullen. Water kan de lijm verzwakken voordat deze vastzit en veroorzaakt dat wimpers uitvallen. Waterproof mascara wordt niet aanbevolen, want het is moeilijk te verwijderen en kan ervoor zorgen dat de wimperextensions voortijdig uitvallen.

Kunt u ook mascara dragen?
Als u van plan bent om mascara te dragen in aanvulling op de wimperextensions, gebruik het dan alleen op de uiteinden van de extensions en met een zeer lichte hand. Dit zal genoeg zijn om uw ogen die “touch” samen met de extensies te geven. U kunt alleen mascara op waterbasis gebruiken. Deze producten zijn uiteraard te verkrijgen in onze salon.

Zijn wimperextensions schadelijk voor uw eigen wimpers?
De grootste mythe is dat wimperextensions uw eigen wimpers ruïneren. Dat doen ze niet. Indien ze correct en goed worden toegepast, zijn ze veilig en zullen ze de gezondheid van uw eigen wimpers niet ruïneren. Als de wimperextensions goed en aan elke individuele wimper worden toegepast, zullen ze niet uit kunnen vallen.

One-by-one methode
Op elke wimper wordt  er een extensions geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look. Het voordeel is dat de wimperextensions er heel natuurlijk uitzien en ze blijven erg lang zitten. Make-up is niet meer nodig en bespaar je ‘s ochtends veel tijd.

PRIJZEN
Nieuwe set wimpers  € 75,-
Opvul behandeling binnen een week € 15,00
Opvul behandeling binnen 2 weken € 25,00
Opvul behandeling binnen 3 weken € 35,00
Opvul behandeling binnen 4 weken € 50,00

Verwijderen van de wimpers € 15,00
Verwijderen in combinatie met een nieuwe set € 5,00

Afspraak maken Fotoimpressie salon

Reviews


Bekijk alle reviews