Permanente Make-up

Permanente Make-up

Een keer in de 6 weken komt Pmu expert Angelica de Brauwer.
Angelica behoort tot de top van nederland met haar 25 jaar pmu ervaring bent u in zeer goede handen.

Over PMU
PMU is een revolutionaire methode waarbij minerale pigmenten door middel van een naald in de bovenste laag van de dermis wordt aangebracht. De gebieden die gepigmenteerd kunnen worden zijn wenkbrauwen, ogen en de lippen. Maar ook medische pigmentatie als littekencamouflage en tepelhofreconstructies vallen hieronder. Er wordt gewerk met disposable (wegwerpmateriaal) dat geheel gecontroleerd én goedgekeurd is door de GGD. De inkt moet aan strenge eisen voldoen, dit wordt gecontroleerd én goedgekeurd door Voedsel en Waren Autoriteit.

Voor wie is PMU?

Voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, de ouder wordende dame met weinig wenkbrauw, indien je brildrager bent en zelf niet meer de perfecte eyeliner kunt aanbrengen, voor mensen met een allergie voor gewone make-up, voor de sporter, voor de gene met weinig tijd… kortom permanente make-up is voor jong en oud!

Wenkbrauwen

We zijn allemaal uniek, de één heeft bijna geen wenkbrauwen meer, de ander nog wat haartjes. Grijze, donkere of blonde haartjes, niemand heeft dezelfde wenkbrauwen! Het is dus belangrijk om wenkbrauwen te creëren dat bij u en uw gezichtsvorm past. Angelica tekend eerst de wenkbrauwen voor met de kleur die het best bij uw persoonlijkheid past. Vanuit die tekening kunt u heel gemakkelijk aangeven of de vorm of kleur nog aangepast moet worden. Angelica geeft advies maar u mag altijd eigen inbreng geven in het eindresultaat. Deze tekening wordt overgetrokken waardoor er niets fout kan gaan!

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met PMU kan met behulp van verschillende kleurstellingen en dikte van de lijn de uitstraling van de ogen worden veranderd. De eyeliners kunnen tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd worden dat een natuurlijk oogopslag geeft. Alles is mogelijk, ook om een bredere eyeliner te zetten indien u dat wenst. Voordat Angelica de behandeling start bespreekt Angelica uw persoonlijke wensen door.

Lipliner

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen tot een symmetrisch aanzicht is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduweffect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen de pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen, de zogenaamde ”Full Lips”.

Medisch

Naast de cosmetische toepassingen wordt PMU veelvuldig toegepast in de medische wereld. Eén van de belangrijkste toepassing is het pigmenteren of reconstrueren van een tepelhof. Na een borstreconstructie of een borstbesparende operatie kan met PMU een geheel nieuwe en natuurlijke tepelhof worden aangebracht gespiegeld aan de nog aanwezige tepel. Tevens kan een bestaande tepelhof intensiever van kleur worden gemaakt. Bovendien kunnen littekens met camouflagetechnieken worden behandeld.

Hoe lang blijft PMU zitten?

De eerste week is de PMU aanzienlijk donkerder dan de week erna, want na (bijna) een week wordt de kleur circa 30% lichter. Na zes weken is de huid volledig hersteld en zal de kleur zo blijven. Door zon (UV-straling) en huidvernieuwing vervaagd de kleur in de loop van de tijd langzaam, het vervagingsproces is bij iedereen verschillend maar gemiddeld is er tussen de 1-3 jaar weer een opfrisbehandeling nodig. De kleur zal nooit volledig verdwijnen maar omdat wij ook ouder worden kan er bij een opfrisbehandeling de kleur weer prachtig aangepast worden.

Doet het pijn?

Het is een behandeling waarbij je uit je comfortzone treedt. Een ongemakkelijk gevoel komt bij veel klanten naar boven. Want wat moet je verwachten? Wordt het eindresultaat wel zoals ik verwacht? Een beetje angst en spanning is een heel normaal gevoel wat erbij hoort. Ik let heel goed op lichaamstaal en hoe mijn klant erbij ligt. De huid wordt voorverdoofd met EMLA-crème dat op doktersrecept verkrijgbaar is. Angelica probeert je te laten ontspannen door middel van ademhalingsoefeningen en vertrouwen te geven. Zo komen we samen tot een prachtig eindresultaat!

Hoevaak moet ik terugkomen?

Door de 25 jaar ervaring weet Angelica wat ik doe, hierdoor is het niet nodig om vaker terug te komen om de behandeling ”af te maken”. Ik doe de behandeling in 1 keer perfect. In een enkel geval kan er te snel een korstje losraken (waardoor er een leeg plekje kan ontstaan), mocht dat zo zijn, dan wordt dit uiteraard 6 weken na de behandeling netjes bijgewerkt.

Prijslijst Permante make-up

wenkbrauwen € 350,-
eyeliner boven € 230,-
eyeliner onder € 195,-
eyeliner boven en onder € 350,-

lipcontour € 350,-
lipcontoure en shade € 395,-
full lips € 495,-

Angelica komt weer op:
-8 april vanaf 13:00 uur

-9 mei vanaf 13:00 uur

-19 juni vanaf 13:00 uur

Afspraak maken Fotoimpressie salon

Reviews


Bekijk alle reviews