Dermatude Facelift Alternative

Een frisse blik, een stevige huid, strakke contouren, vervaagde rimpels en een egale teint dankzij de anti-aging behandeling van Dermatude Meta Therapy. 100% natuurlijk!

Dermatude Facelift Alternative

Age natural, age beautiful

Meta Therapy is de perfecte oplossing. Een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode die direct zichtbare -bewezen!- resultaten geeft, zonder dat daar botox, injectables of zelfs plastische chirurgie aan te pas komt.

Veel behandelmogelijkheden
Dermatude Meta Therapy verbetert de algehele conditie van de huid: fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen ook individuele rimpels behandeld worden. Goed nieuws voor kraaienpootjes en droogtelijntjes: met Dermatude Meta Therapy kan tot direct onder de wimperrand gewerkt worden!

Huidverbetering van binnenuit
Met geavanceerde apparatuur activeert Meta Therapy het huidvernieuwingsmechanisme, precies dáár waar het allemaal gebeurt in de huid. Essentieel is de toevoeging van geconcentreerde serums tijdens de behandeling– zogeheten ‘Subjectables’- die de diepere huidlagen bereiken. De collageen en elastine productie komt op gang: een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit.

Dermatude Meta Therapy wordt succesvol toegepast in de behandeling van:
Voorhoofdsrimpels
Kraaienpootjes, fronslijnen, lipplooien
Droogtelijntjes
Hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken
Grove poriën
Ongelijkmatige huidstructuur
Algehele huidverslapping, verslapte kaaklijn
Hals en decolleté

Bewezen resultaten
Dermatude voert officiële invivo testen uit op het effect van de Meta Therapy behandelingen, dat wil zeggen dat resultaten gemeten en gemonitord worden. Deze meetresultaten worden naar een onafhankelijke officiele instantie verstuurd. De resultaten wijzen significante huidverbetering uit na de inzet van Dermatude Meta Therapy behandelingen.

Boek jouw behandeling
Al na de eerste behandeling voel en zie je resultaat, in kuurverband zijn de resultaten ongekend.
Boek jouw Meta Therapy behandeling vandaag nog!

Voor optimaal resultaat is een kuurbehandeling aan te raden met gebruik van de verzorgingslijn van Dermatude ter ondersteuning.
4 behandelingen 1x elke week
4 behandelingen 1 x elke 2 weken

Onderhoud 1 x per 6 weken tot 3 maanden.
Prijzen:
Meta therapie gezichtsbehandeling € 130,-
Meta therapie gezichtsbehandeling + Rimpelbehandeling. € 160,-
Meta therapie gezichtsbehandeling + Hals/decollete. € 187,-
Meta therapie gezichtsbehandeling + Rimpelbehandeling +
hals/decollete € 217,-

.

Afspraak maken Fotoimpressie salon

Reviews


Bekijk alle reviews